ARBEIDSTIJDENWET ARTS-ASSISTENTEN PDF

June 21, 2020 0 Comments

-wereld-een-compacte-speaker-en-een-handige-assistentW/ /10/Jonge-artsen-weten-weinig-van-management-ELSEVIERW/ /blogs//6/Patstelling-over-arbeidstijden-ELSEVIERW/. voor basisartsen, arts-assistenten, academisch medisch specialisten, delde arbeidsduur per week in het kader van de arbeidstijdenwet. publicaties artsassistenten publicaties 5 assistenten niet in opleiding Ook kijkt hij of de Arbeidstijdenwet invloed heeft op.

Author: Tara Arakasa
Country: Zimbabwe
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 18 May 2017
Pages: 385
PDF File Size: 14.7 Mb
ePub File Size: 10.89 Mb
ISBN: 391-6-65554-389-7
Downloads: 30607
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jular

Een rubriek voor psychiaters van de toekomst.

Contemporary Contemporary culture – PDF Free Download

Een doorlopende review van websites toegespitst op de beleving en informatiebehoeften van co-assistenten en arts-assistenten al dan niet in opleiding. Per thema worden, daar waar bekend, de meest relevante websites aangegeven.

Wij nodigen de bezoekers uit om samen met ons lacunes aan te vullen. Wij ontvangen uw suggesties graag per e-mail. Informatie over de RGS en de registratie voor de opleiding. Log hier direct in op MijnRGS. Digitaal portfolio via GAIA accreditatie. Elke module wordt afgesloten met een toets. Klik hier voor de inlogpagina van de landelijke website voor het psychiatrie onderwijs. Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over solliciteren.

Het komt vaak voor dat arts-assistenten onderhandelen met hun werkgevers en opleiders over arbeidstijden en voorwaarden. Om dit op een effectieve manier te kunnen doen, is het van belang te beschikken over actuele informatie betreffende regelgeving op dit gebied.

Bureau Arts-Assistenten by Clara Blaauw on Prezi

Verder is het handig om gebruik te kunnen maken van steun en advies van verschillende belangenbehartigende organisaties. Hier een aantal informatiebronnen en organisaties op een rij. Een aantal vakbladen zijn een must voor de psychiater. Tijdschrift en nascholing over psychofarmacologie onder redactie van dr. Moleman, 4 x per jaar weer up-to-date. Arts en Auto is het magazine en de website voor leden van VvAA. VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg.

  FRANKFURT IDENTIFICATION AND EXTERNALITY PDF

De naam van het blad stamt uit de tijd dat artsen een van de weinigen waren die een auto hadden. Het belangrijkste instrument arbeidatijdenwet de psychiater zelf. In deze rubriek vind je een aantal andere belangrijke pijlers en ondersteunende diensten. Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. Museum van de Psychiatrie in Nederland.

Naast tentoonstellingen heeft het museum in Haarlem een kenniscentrum ter bevordering van het imago en de plek van de psychiatrie in de maatschappij. Museum van de Psychiatrie in Gent. In het bijzonder hoopt het museum te duiden dat het concept ‘waanzin’ of ‘psychiatrische stoornis’, nooit uitsluitend medisch geladen is.

In deze rubriek van Medisch Contact wekelijks een nieuwe selectie artx-assistenten bezienswaardige tentoonstellingen, voorstellingen, websites en boeken.

Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid. De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date arbeidstijdendet verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst.

TED is een non-profitorganisatie die conferenties over de hele wereld organiseert. Op deze conferenties wordt een scala aan belangrijke sprekers uitgenodigd. De presentaties zijn te bekijken op de website. El FilaliDr. Bereid je sollicitatie voor Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over solliciteren. Psyfar Tijdschrift en nascholing over psychofarmacologie onder redactie arbeidztijdenwet dr. Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde Algemeen medisch-wetenschappelijk tijdschrift.

  A DEFENSE OF RELIGIOUS EXCLUSIVISM ALVIN PLANTINGA PDF

VVP Vereniging voor arts-assistenten psychiatrie Vlaanderen.

Arts-assistenten psychiatrie

LAD artsen in dienstverband. NvvP-agenda Regionale nascholingsagenda Internationale psychiatriecongressen. Hier staan ze allemaal op een rij. Switchtabellen Farmacotherapeutisch Kompas Geneesmiddelenveiligheid Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid.

CASP kritisch beoordelen arts-assistentten medische literatuur Cochrane kritisch beoordelen van medische literatuur Cochrane Library zoekmachine Trip database zoekmachine PubMed zoekmachine Google Scholar zoekmachine Mendeley referentielijst maken Statistiek. Informatie over hoe je een knallende presentatie geeft.

Het Dolhuys Museum van de Psychiatrie in Nederland. Guislain Museum van de Psychiatrie in Gent. Wet- en regelgeving Gedwongen opname in de zorg Inspectie gezondheidszorg Arts-assistebten website is van de inspectie voor de volksgezondheid.

Dwang in de zorg: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vind hier aanvullende informatie over o.

UpToDate Evidence-based benadering, diagnostiek en behandeling voor bijna alle denkbare ziektes. In deze rubriek vind je links naar bruikbare apps en social media. De Jonge Psychiater De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst. De Leidse Psychiater Een leuke sites boordevol informatie speciaal voor de arts wel of niet in opleiding.

Psychiatrienet is een website van De Tijdstroom Laatste wijziging 3 maanden geleden.